Lansering av NOBB – VAVVS

Bli med på gratis webinar om lanseringen av en felles database for bygg og VA/VVS.  I dette webinaret går vi mer i detalj på hva hvilke muligheter dette gir til alle våre kunder innen VA/VVS.

Les mer om webinaret

Legg til i din kalender


Unngå dobbeltbookinger, legg inn NOBB-konferansen i din kalender.

 

Legg inn i kalender

Plan for lansering av NOBB – VAVVS

Sammenslåingen mellom NOBB og NOBB VAVVS er i full gang. I dette webinaret går vi mer i detalj på hvordan dette vil foregå i praksis frem til lansering 19. mars.

Se hele webinaret

Legg til i din kalender


Unngå dobbeltbookinger, legg inn NOBB-konferansen i din kalender.

 

Legg inn i kalender

Aktuelle arrangement:

Grunnleggende kurs om NOBB-databasen

Grunnleggende kurs om NOBB som passer til nyansatte eller ansatte som trenger grunnleggende opplæring om NOBB-databasen.

Les mer om kurset

Grunnkurs i NOBB Kontrakt for leverandører

Kurset passer for nye brukere, brukere som ønsker en oppfriskning av kunnskaper og generelt for personer som forhandler avtaler med kundene.

Les mer om kurset

Tidligere arrangement:

NOBB-konferansen 2023

NOBB-konferansen er over for denne gang. Vi legger ut presentasjonene så snart vi kan. Vi kommer tilbake i 2024, da på Radisson Scandinavia. Hold av datoene 13. - 14. november 2024. Hvis du har tips til tema er det bare å ta kontakt.

Les mer om konferansen

Felles løsning for NOBB og NOBB-VAVVS

Se opptak fra webinaret 25. oktober om felles løsning for NOBB og NOBB-VAVVS som blir en realitet i første kvartal i 2024. Våre kunder er allerede i gang med å tilpasse og berike innholdet i databasene opp mot denne endringen.

Se webinaret

Dypdykk i NOBB Leverandør

Webinar i tre deler som går mer i dybden på hvordan NOBB Leverandør fungerer. Webinaret passer alle som har varer registrert i NOBB Leverandør og som har den grunnleggende forståelsen for løsningen.

Se alle webinarene

Webinar om ny NOBB Leverandør

Byggtjeneste inviterte til gratis webinar for gi litt etterlengtet  informasjon om den nye versjonen av NOBB Leverandør. Hva blir nytt, hva kan man forvente seg av den nye løsningen.

Se webinaret

NOBB Miljødata i praksis

Dette er et gratis webinar fra juni 2023 som gikk i dybden på hvordan du går frem for å registrere NOBB miljødata.  Webinaret viser hvordan man behandler tallene fra EPD-en, og hvordan disse skal registreres i NOBB Leverandør.

Se webinaret

Beregne miljøavtrykk med NOBB Miljødata

Klimagassregnskap er et nytt krav for næringen. Byggtjeneste inviterte til webinar der to av våre kunder som har tatt i bruk NOBB Miljødata fortalte hvordan de bruker dataene fra NOBB Miljødata i sine systemer.

Se webinaret

Kurskalender

24.

Januar

Webinar om ny løsning for VA/VVS
Vi planlegger nytt webinar for kommende løsning for NOBB - VAVVS. Mer infomasjon kommer.
Se mer informasjon

Webinar
Streames på Vimeo
Kl. 10.00

NOBB - VAVVS kommer som en del av NOBB Leverandør i 2024. Mer informasjon kommer.