Holder deg oppdatert på gjeldende lovverk

Det kan være krevende å få oversikt over og holde følge med lovverket for byggenæringen med stadige endringer fra departementene. Med Byggenormserien fra Byggtjeneste har du en sikker kilde som alltid er oppdatert, altså et verktøy som gjør din arbeidsdag enklere.  Byggenormserien er et komplett oppslagsverk tilpasset byggenæringen som samler og systematiserer lover, forskrifter og veiledninger og mye mer for alle aktører i byggenæringen.

Byggenormserien fra Byggtjeneste gir deg:

  • En sikker kilde til jobben du skal utføre fremfor å søke i en uoversiktlig jungel av ulike nettsteder
  • Trygghet for at lovverket du legger til grunn for ditt arbeid er siste versjon
  • Mulighet til å se historikk over hvilke endringer som tidligere har vært gjort i lover og forskrifter
  • Hjelper deg med å innfri stadig økende krav til rask saksbehandling og overholdelse av tidsfrister 
  • Alltid oppdatert og à jour informasjon i forhold til stadige endringer i lovverket
Mona Lise Dahle
Markedskonsulent
Telefon:480 24 141

Alt på ett sted

Byggenormserien samler lovverket for byggenæringen på ett sted. Her finner du alle relevante lover med forskrifter og veiledninger slik at du enklere og raskere kan finne frem til det du er ute etter og slipper å bruke tid på å navigere mellom flere nettsteder for å finne svar. 

Økt effektivitet

Med Byggenormserien effektiviserer du dine arbeidsrutiner. Du kan for eksempel ha flere lover oppe på samme skjerm som gjør det enklere å jobbe. Tjenesten benytter responsive sider så du kan ha samme tilgang på kontoret og via mobiltelefon/nettbrett under befaring eller liknende.

Historisk arkiv

I hele tjenesten får du versjonshåndtering av lover/forskrifter så du enkelt kan gå tilbake i tid, finne ut hva som ble endret på en gitt dato eller hvordan loven/forskriften så ut tidligere. I tillegg finner du søkbart historisk arkiv med utgåtte lover helt tilbake til 1924.


«I Portalen er lovverket samlet på én side, og jeg kan se at det kan være flere mulige lover de aktuelle spørsmålene berøres av. Når de aktuelle lovene som ligger tett på hverandre ligger samlet, kan det være enklere å se hva som er aktuelt»

Saksbehandler – Brukerundersøkelse

 

Effektiviser arbeidsprosessene med Byggenormserien. Prøv oss gratis!


Send meg mer informasjon

Det er mange fordeler med å bruke Byggenormserien:

Alltid oppdatert

Oppdateringer og endringer skjer fortløpende slik at du kan være trygg på at Byggenormserien alltid vil være à jour med gjeldene lovverk. Vi samarbeider tett med myndighetene og har full oversikt over endringene som kommer i regelverket.

Automatisk varsling

Du mottar automatisk varsling på e-post ved endringer i regelverket, slik at du alltid vet om og når det skjer en endring i lovverket. Denne varslingen kan du slå av og på som du ønsker, du finner innstillingen hvis du trykker på navnet ditt oppe til høyre i Byggeportalen.

Smarte teknikker

Enkelt brukergrensesnitt med nedtrekksmenyer, digital markeringspenn i flere farger for å markere tekst samt plass til egne notater gjør at man jobber smartere samtidig som det gir god oversikt også på en digital plattform. 

.

Byggenormserien er en av fem produkter i Byggeportalen

PBL for praktikere

PBL for praktikere inneholder kommentarer og konkrete eksempler til paragrafer i tillegg til utdypende problemstillinger utgitt som emner. Pbl for praktikere gir alle brukere av plan- og bygningsloven en oversiktlig og enkel innføring i hva loven betyr i praksis.

ECOproduct

ECOproduct – en metode og database for dokumentasjon på miljøegenskaper og miljøvennlige materialvalg. ECOproduct er den eneste metoden som vurderer byggevarenes faktiske miljøegenskaper basert på en tredjepartsverifisert miljødeklarasjon (EPD).

Planserien

Planserien er et unikt oppslagsverk som tilbyr praktisk anvendelse av plan- og bygningsloven i lys av sektorlovene. Planserien består av kommentarer til paragrafene i sektorlovene presentert på en oversiktlig side, og emner knyttet til ulike temaer i arealplanlegging.

NOBB.no

I Norsk Byggevarebase (NOBB) kan du finne de fleste varer som er relevant for byggenæringen. Produktdataene i NOBB-databasen inneholder logistikkdata, produktbilder, tekniske egenskaper, sikkerhetsdatablad, FDV-dokumentasjon, tekniske godkjenninger, sertifikater og monteringsanvisninger. 

Ofte stilte spørsmål om Byggenormserien

Nei det er ikke nødvendig, men... så

Her er noen viktige faktorer som skal være en punktliste:

Lalala

Tralala

Hahaha

Løsningen er... at

Kilden er alltid oppdatert...

Relevante tjenester

Te quo saperet cotidieque, his omittam mediocritatem ad. Ex altera vituperata elaboraret duo, vis ea brute exerci omittam.