Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Byggenormserien

Byggenormserien er et komplett oppslagsverk for hele byggenæringen.

Byggenormserien holder deg kontinuerlig oppdatert med siste versjon av det bygningstekniske regelverket; lover, forskrifter og veiledninger samt relevante temaveiledninger, rundskriv og produktgodkjenninger. Enkle søk i Byggtjeneste Portalen, gir raske svar på det du leter etter i regelverket.

Byggenormserien er en av fem produkter du har tilgang til som kunde av Byggtjeneste Portalen.

all_info312x170
byggnorm_3-312×170
pbl_paragraf-312×170
all_info312x170

Alt på ett sted

Byggenormserien samler og systematiserer all informasjonen – du trenger ikke flere kilder. Dette forenkler og effektiviserer hverdagen ved at du lett får oversikt og finner alt det regelverket du trenger i Byggenormserien.

byggnorm_3-312×170

Alltid oppdatert

Oppdateringer og endringer skjer fortløpende slik at Byggenormserien alltid vil være à jour med gjeldene lovverk. Du mottar automatisk varsling på e-post ved endringer i regelverket, slik at du alltid er sikker på at du har tilgang til siste versjon.

pbl_paragraf-312×170

Historisk arkiv

Søkbart historisk arkiv inneholder en samling av utgåtte lover, forskrifter og rundskriv. Historisk arkiv er nyttig for dem som jobber med rehabiliteringsprosjekter, takst og forsikring, dispensasjonssøknader eller tvistesaker.

 

«I Portalen er lovverket samlet på én side, og jeg kan se at det kan være flere mulige lover de aktuelle spørsmålene berøres av. Når de aktuelle lovene som ligger tett på hverandre ligger samlet, kan det være enklere å se hva som er aktuelt»

Saksbehandler - Brukerundersøkelse 2016

Effektiviser arbeidsprosessene med Byggenormserien. Prøv oss gratis!

Opprett prøveabonnement

Det er mange fordeler med å bruke Byggenormserien - her er de viktigste:

bt-ikoner-312x170_effektivitet

Økt effektivitet

Et enkelt søkegrensesnitt og systematisering av omfattende informasjon tilpasset alle digitale flater. Det er like enkelt å søke etter informasjon med mobil og nettbrett på byggeplass, som pc på kontoret.

bt-ikoner-312x170_automatisk_varsling

Automatisk varsling

Ved nye endringer i regelverket sender Byggenormserien automatisk ut varslinger på e-post, i tillegg til i egen innlogging.

bt-ikoner-312x170_effektiv2

Smarte teknikker

Den digitale løsningen har blant annet digital markeringspenn og plass til egne notater. Notatene kan lagres i egne mapper og hentes opp til senere bruk. Ved å klikke på fotnoter kan du se paragraftekstens endringer på gjeldene tidspunkt.

Byggenormserien er en av fem produkter du har tilgang til som kunde av Byggtjeneste Portalen

produktikoner_pbl_5

Pbl for praktikere

Gir alle brukere av plan- og bygningsloven en oversiktlig og enkel innføring i hva loven betyr i praksis. Pbl for praktikere inneholder kommentarer og konkrete eksempler til paragrafer i tillegg til utdypende problemstillinger utgitt som emner.

produktikoner_ecopord_5

ECOproduct

ECOproduct – en metode og database for riktige miljøvalg, og den eneste som vurderer byggevarenes faktiske miljøegenskaper basert på en tredjepartsverifisert miljødeklarasjon (EPD).

produktikoner_planserien_5

Planserien

Et opplagsverk som tilbyr en praktisk tilnærming til plan- og bygningsloven for alle som utfører oppgaver innen arealplanlegging og ressursforvaltning, samt tiltak for utbygning og vern.

produktikoner_byggkatalogen_5

Byggkatalogen

Produktdata på ulike byggevarer som har tekniske egenskaper, HMS- og FDV dokumentasjon, godkjenninger, sertifikater og monteringsanvisninger. Effektiv søkeoptimalisering gir enkelt tilgang på produktdata.

Relaterte produkter fra Byggtjeneste

De som bruker Byggenormserien og øvrige produkter i Byggtjeneste Portalen, bruker det ofte i kombinasjon med andre tjenester fra Byggtjeneste.

ByggDok – ivaretar gjeldende forskriftskrav til dokumentasjonEn tjeneste tilpasset byggmestre, husprodusenter entreprenører.
Byggtjeneste Frakt – korrekt beregning av fraktKorrekte transportkostnader mellom leverandør, handel og entreprenør.
NOBB Norsk ByggevarebaseByggenæringens felles vareportal med relevant produktdata.
Byggtjeneste PortalenDigital portal for regelverk og miljøvurderinger.
ProsjektDokProsjekteringsverktøy for entreprenør og byggherre
hermetegn

Byggenormserien tilbyr best oversikt og tilgjengelighet.

Informasjonen oppleves som oppdatert og pålitelig. Dette er helt essensielt når det er snakk om bygglovgivning og veiledning.

Det må være lett å finne frem, og det synes jeg ser bra ut i dag. Man skal ikke lete seg i hjel, det må være intuitivt.

Brukerundersøkelse 2016