Pressemeldinger fra Byggtjeneste


Byggtjeneste gir ut pressemeldinger med ulike mellomrom, disse sendes til relevante kanaler innen byggenæringen. Alle pressemeldinger legges også ut på denne siden.

Pressemeldinger fra 2023

Bransjedatabaser er vår digitale motorvei

27.11.2023. Produktdata er selve fundamentet for vår digitale fremtid i bransjen. Jeg liker å sammenligne det med en motorvei – det er denne som gir oss fart nok til å nå våre mål raskt og effektivt, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell Norge og styremedlem i Virke Teknisk handel.

Les pressemeldingen

 
APX systems integrerer NOBB langs hele verdikjeden

16.10.2023. Byggebransjen er i en rivende digital utvikling, og nå er det viktig med standarder. NOBB-databasen spiller her en nøkkelrolle.

Les pressemeldingen

 
NOBB Leverandør endelig lansert

24.03.2023. For ett år siden tok Byggtjeneste en avgjørelse basert på feedback fra sine kunder. Siden da har de jobbet effektivt og målrettet med å utvikle en ny leverandørløsning som gir bedre fleksibilitet, økt skalerbarhet og som kan imøtekomme fremtidige krav.

Les pressemeldingen

 

 

Pressemeldinger fra 2022

Byggtjeneste styrkes innenfor viktige satsningsområder

13.09.2022. Vi styrker nå vår satsning på Miljødata og VAVVS bransjen for å kunne øke vår tilstedeværelse og sikre tettere dialog med markedet. Da må vi ha de beste og rette folkene med på laget, sier kommersiell direktør i Norsk Byggtjeneste AS, Morten Stensrud.

Les pressemeldingen

Beregne miljøavtrykk med NOBB Miljødata

12.09.2022. Nå er det mulig å få miljødata på produkter du skal benytte i et prosjekt, direkte inn i dine systemer.

Les pressemeldingen


ECOproduct-databasen er harmonisert med ny BREEAM-NOR teknisk manual

15.06.2022. Tidligere i år ble ny BREEAM-NOR teknisk manual v.6.0 for nybygg lansert, og med ny teknisk manual kom også nye krav til byggevarers miljøytelse. ECOproduct-databasen, som benyttes til å dokumentere oppfyllelse av ytelser innen flere miljøområder i BREEAM-NOR, er nå oppgradert og i samsvar med den nye tekniske manualen.

Les pressemeldingen

God fremdrift i arbeidet med å styrke datakvaliteten i NOBB

03.05.2022. – Vi vil stå på for å styrke datakvaliteten i NOBB, det er vår høyeste prioritet og det viktigste vi nå kan gjøre for våre kunder, slår en offensiv Adm.dir. i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt, fast.

Les pressemeldingen

Trenger du mer informasjon?

Hvis du trenger bilder, en kommentar eller har andre spørsmål, ta kontakt med Byggtjeneste på 23 11 44 00 eller på e-post.