Pressemeldinger fra Byggtjeneste


Byggtjeneste gir ut pressemeldinger med ulike mellomrom, disse sendes til relevante kanaler innen byggenæringen. Alle pressemeldinger legges også ut på denne siden.

Pressemeldinger fra 2023

NOBB Leverandør endelig lansert

24.03.2023. For ett år siden tok Byggtjeneste en avgjørelse basert på feedback fra sine kunder. Siden da har de jobbet effektivt og målrettet med å utvikle en ny leverandørløsning som gir bedre fleksibilitet, økt skalerbarhet og som kan imøtekomme fremtidige krav.

Les pressemeldingen

 

 

Pressemeldinger fra 2022

Byggtjeneste styrkes innenfor viktige satsningsområder

13.09.2022. Vi styrker nå vår satsning på Miljødata og VAVVS bransjen for å kunne øke vår tilstedeværelse og sikre tettere dialog med markedet. Da må vi ha de beste og rette folkene med på laget, sier kommersiell direktør i Norsk Byggtjeneste AS, Morten Stensrud.

Les pressemeldingen

Beregne miljøavtrykk med NOBB Miljødata

12.09.2022. Nå er det mulig å få miljødata på produkter du skal benytte i et prosjekt, direkte inn i dine systemer.

Les pressemeldingen


ECOproduct-databasen er harmonisert med ny BREEAM-NOR teknisk manual

15.06.2022. Tidligere i år ble ny BREEAM-NOR teknisk manual v.6.0 for nybygg lansert, og med ny teknisk manual kom også nye krav til byggevarers miljøytelse. ECOproduct-databasen, som benyttes til å dokumentere oppfyllelse av ytelser innen flere miljøområder i BREEAM-NOR, er nå oppgradert og i samsvar med den nye tekniske manualen.

Les pressemeldingen

God fremdrift i arbeidet med å styrke datakvaliteten i NOBB

03.05.2022. – Vi vil stå på for å styrke datakvaliteten i NOBB, det er vår høyeste prioritet og det viktigste vi nå kan gjøre for våre kunder, slår en offensiv Adm.dir. i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt, fast.

Les pressemeldingen

Trenger du mer informasjon?

Ta kontakt med Byggtjeneste på 23 11 44 00 eller på e-post.

Øyvind Skarholt
Administrerende direktør / CEO
Telefon:982 19 541