Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Beregne miljøavtrykk med NOBB Miljødata

Miljødataene kan benyttes på mange måter, alt etter hvilke behov du har i din bedrift:

Vise klimagassutslipp per produkt i en nettbutikk
Danne grunnlag for en klimagasskalkulator
Summere det totale klimagassutslippet i et byggeprosjekt
Øyvind Berild
13.09.2022
Byggtjeneste inviterte til webinar der to av våre kunder som har tatt i bruk NOBB Miljødata fortalte hvordan de bruker dataene fra NOBB Miljødata i sine systemer.

Har du kontroll på dine miljødata? Det spiller ingen rolle hvor i verdikjeden du er, miljødata og klimagassregnskap vil bli ett hett tema i tiden fremover. I dette webinaret får du se hvordan to av våre kunder har valgt å bruke innholdet i NOBB Miljødata som en sukssefaktor for å kunne videreutvikle sine tjenester som nå tilbys byggenæringen.

Se webinaret nå

Hør erfaringene fra to av brukerne av NOBB Miljødata

Vi har invitert to av brukerne av NOBB Miljødata som skal fortelle hvordan de har tatt i bruk datagrunnlaget fra NOBB Miljødata i sine systemer.

Kristine Bergendahl – produkteier i Byggtjeneste

Reduzer
Beregn karbonfotavtrykket til ditt byggeprosjekt. Reduser utslippene, dokumenter, og sertifiser. Reduzer hjelper utviklere med å holde kontroll på miljøpåvirkningen, og til å redusere klimagassutslipp. All miljødata, klimamål, sertifiseringer, i samarbeid med resten av teamet.

BuildFlow
BuildFlow jobber med digitalisering, automatisering og effektivisering i prosesser som inneholder byggevarer. Vi har utviklet et system for automatisk å beregne Co2-belastning på materialinnkjøp i forbindelse med innkjøp av varer til reparasjon i forsikringssaker.

Les mer om hvordan Arbor jobber med digitale EPD-er: Klimagassregnskap er viktig, nå blir det enklere

TIL TOPPEN