Faktaboks overskrift er heading 5 i bold

  • Punkt 1

  • Punkt 2

  • Punkt 3

I denne boksen kan man også ha vanlig tekst som f.eks kan gi en kort forklaring av saken.

Byggenormserien blir digital – prøv allerede nå


Digitaliseringen går videre og Byggtjeneste følger etter. Byggenormserien på papir vil fra 2022 gå over til å kun eksistere på vår digitale plattform Byggtjeneste Portalen.

Norsk Byggtjeneste AS er en viktig aktør i digitaliseringen og for miljøfokuset i byggenæringen. Vi leverer også alt regelverk digitalt i Byggtjeneste Portalen. Våre papirabonnement for Byggenormserien og Grunnpakke Regelverk vil videreføres ut 2021, men fra 1. januar 2022 er det dessverre slutt for papirutgaven.

Men fortvil ikke, Byggenormserien blir ikke borte, den vil leve videre i digital form gjennom Byggtjeneste Portalen. I den anledning kommer vi med følgende tilbud til alle våre papirkunder:

Alle betalende papirabonnenter får tilgang til et digitalt abonnement med 1 bruker i hele 2021 uten ekstra kostnad.

Bestill Byggtjeneste Portalen

Registrere deg som abonnent på knappen ovenfor. Abonnementet løper til det sies opp og det er ikke noe oppsigelsestid. Det sendes ut varsel om fornyelse 1 mnd. før årsskiftet.

Typiske brukere av Byggtjeneste Portalen er arkitekter, konsulenter, kommunale saksbehandlere eller entreprenører. Byggtjeneste Portalen er et digitalt hjelpemiddel der du får kommentarer til lovverket, miljøvurderte byggevarer og produktdokumentasjon på byggevarer samlet på ett sted.

Les mer om Byggtjeneste Portalen


Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

Digitaliserte miljødata servert på sølvfat

Miljødata har blitt en viktig brikke i byggenæringen siden starten i 2020. Målsetningen var å ta i bruk eksisterende miljødata i EPDene og få de tilgjengelig i et maskinlesbart format.

Jeg har alltid en plan, som ofte må justeres

Christian Brevik kaster seg over oppgavene, og liker at jobben blir gjort skikkelig. Kanskje nettopp derfor går han med seriøse planer om å pensjonere robotgressklipperen hjemme i hagen.

– NOBB har vært en ekstremt viktig suksessfaktor

I 2020 dukket den digitale markedsplassen Tørn opp for salg av overskuddsvarer fra byggevarebransjen. Noe som åpenbart har vært et kjærkomment tilskudd.