Faktaboks overskrift er heading 5 i bold

  • Punkt 1

  • Punkt 2

  • Punkt 3

I denne boksen kan man også ha vanlig tekst som f.eks kan gi en kort forklaring av saken.

Byggenormserien blir digital – prøv allerede nå


Digitaliseringen går videre og Byggtjeneste følger etter. Byggenormserien på papir vil fra 2022 gå over til å kun eksistere på vår digitale plattform Byggtjeneste Portalen.

Norsk Byggtjeneste AS er en viktig aktør i digitaliseringen og for miljøfokuset i byggenæringen. Vi leverer også alt regelverk digitalt i Byggtjeneste Portalen. Våre papirabonnement for Byggenormserien og Grunnpakke Regelverk vil videreføres ut 2021, men fra 1. januar 2022 er det dessverre slutt for papirutgaven.

Men fortvil ikke, Byggenormserien blir ikke borte, den vil leve videre i digital form gjennom Byggtjeneste Portalen. I den anledning kommer vi med følgende tilbud til alle våre papirkunder:

Alle betalende papirabonnenter får tilgang til et digitalt abonnement med 1 bruker i hele 2021 uten ekstra kostnad.

Bestill Byggtjeneste Portalen

Registrere deg som abonnent på knappen ovenfor. Abonnementet løper til det sies opp og det er ikke noe oppsigelsestid. Det sendes ut varsel om fornyelse 1 mnd. før årsskiftet.

Typiske brukere av Byggtjeneste Portalen er arkitekter, konsulenter, kommunale saksbehandlere eller entreprenører. Byggtjeneste Portalen er et digitalt hjelpemiddel der du får kommentarer til lovverket, miljøvurderte byggevarer og produktdokumentasjon på byggevarer samlet på ett sted.

Les mer om Byggtjeneste Portalen


Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

Bransjedatabaser er vår digitale motorvei

– Produktdata er selve fundamentet for vår digitale fremtid i bransjen. Jeg liker å sammenligne det med en motorvei – det er denne som gir oss fart nok til å nå våre mål raskt og effektivt, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell Norge og styremedlem i Virke Teknisk handel.

Hederspriser delt ut på NOBB-konferansen

Når man fyller 30 år så må man feire, og i den forbindelse delte Byggtjeneste ut to hederspriser til aktører med lang fartstid, for lang og tro tjeneste.

Stolte vinnere når to leverandører ble hedret på NOBB-konferansen

Stolthet og glede preget scenen da Årets NOBBer og Årets NOBB – VAVVS leverandør ble hyllet på NOBB-konferansen 2023. Applaus til de strålende vinnerne!