Faktaboks overskrift er heading 5 i bold

  • Punkt 1

  • Punkt 2

  • Punkt 3

I denne boksen kan man også ha vanlig tekst som f.eks kan gi en kort forklaring av saken.

Mikkel Nielsen ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste AS


Mikkel Nielsen er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste AS og vil tiltre stillingen 9. oktober 2023.

Mikkel er utdannet Master of Science fra BI og har vært Chief Digital Officer i Nordr AS siden 2020. Nordr AS er en videreføring av Veidekkes eiendomsvirksomhet i Norge og Sverige, hvor Mikkel fra 2017 til 2020 var direktør for digitalisering. I flere perioder fra 1997 til 2017 var han ansatt i Accentures strategipraksis, -sist som direktør og leder for Accenture Technology Strategy i Norge. I perioden 2003 – 2008 var Mikkel ansatt ved Sykehuset Buskerud HF som omstillingssjef og leder av Utviklingsseksjonen.

Med bred erfaring fra teknologi og omstillingsprosjekter, samt god innsikt i byggenæringen er Mikkel meget godt kvalifisert for å videreføre Norsk Byggtjeneste AS.

Mikkel er 51 år og bor på Stabæk med kone og fire barn.

Carl Otto Løvenskiold - styreleder i Byggtjeneste
Carl Otto Løvenskiold – styreleder i Byggtjeneste

Jeg vil benytte anledningen til å takke Øyvind Skarholt for en solid innsats for Norsk Byggtjeneste AS gjennom mange år.

Norsk Byggtjeneste AS er en ledende leverandør av informasjonstjenester for byggenæringen i Norge. Selskapet tilbyr en rekke digitale verktøy og løsninger som hjelper aktører i bransjen med å ta informerte beslutninger og drive effektivt.

Jeg ønsker Mikkel Nielsen velkommen og ser frem til et langt og godt samarbeid!


Oslo, 4. september 2023

Carl Otto Løvenskiold
Styreleder

For mer informasjon og spørsmål, ta kontakt med Carl Otto Løvenskiold på e-post eller på 911 10 795.

Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

– Vi må komme tidsnok i gang med å skape fremtiden

– Nå får vi en løsning som kan håndtere alle krav til dokumentasjon rundt miljø og bærekraft.

Digitalisering er vakkert

– Gode, digitale produktdata, samlet på ett sted er fundamentalt viktig, uttaler Rune A. Rystad, Country Manager i OSO Hotwater. Det 91 år gamle selskapet har lenge prydet seg med tittelen Norges sterkeste merkevare, og nådde i år en ny milepæl.

Øker effektiviteten betydelig, enkelt og greit

– For oss blir NOBB-databasen den plattformen vi er på, som vi ønsker å henvise våre kunder til og hvor de skal hente sine produktdata fra oss. Dette gir oss også et konkurransefortrinn i forhold til de som ikke er der, sier Gro Fjeldstad, avdelingsleder i Geberit.