NOBB Leverandør:

  • Viktig tjeneste for alle som har produkter i NOBB

  • Den nye versjonen skal gi bedre brukeropplevelse

  • Har du ingen erfaring med dagens løsning og skal begynne å jobbe i den nye løsningen? Da anbefaler vi at du tar vårt Grunnleggende kurs om NOBB.

NOBB Leverandør snart klar for lansering


Dette må du vite om den nye versjonen og stengingen av dagens versjon av NOBB Leverandør i forbindelse med overgangen til ny løsning.

NOBB Leverandør er en viktig tjeneste for våre leverandører, her registreres alle produktdata som ligger i NOBB. Da snakker vi om grunndata, logistikkdata, tekster, markedstekster, produktbilder, dokumentasjon og tekniske egenskaper.

Vi ønsker å møte bransjens behov for mer produktdata med god kvalitet, i fjor besluttet derfor Byggtjeneste å lage en helt ny og egenprodusert versjon av NOBB Leverandør. I den nye versjonen har vi tatt med oss det beste av fra både NOBB Vareeier og dagens versjon.

Les også: Ny NOBB Leverandør er i rute

Dette har vært et omfattende prosjekt, der vi har fokusert på brukervennlighet, ytelse og datakvalitet. Vi har demonstrert løsningen ved flere anledninger, og vi er veldig glade for de mange positive tilbakemeldingene vi har fått.  Nå er den nye versjonen klar til utrulling og vi ser frem til å gi brukerne tilgang til den nye løsningen.

Viktige datoer

Før lanseringen av den nye leverandørløsningen er vi avhengige av å overføre produktdataene til den nye løsningen, og da er vi nødt til å stenge databasen i en periode slik at det ikke oppstår feil.

Viktige datoer for alle som jobber i NOBB Leverandør:

  • Fredag 10. mars kl. 12.00 stenges NOBB Leverandør. Etter denne datoen kan ingen gjøre endringer.
  • Fredag 24. mars kl. 09.00 åpner den nye versjonen. Lenken til NOBB Leverandør blir ny, men ditt brukernavn og passord vil være det samme.
  • Byggtjeneste arrangerer 24. mars et gratis oppstarts-webinar for å hjelpe deg i gang med den nye løsningen.

Andre tjenester fungerer som normalt

Selv om NOBB Leverandør er stengt i to uker er ikke NOBB-databasen stengt. Det er kun tilgangen til å gjøre endringer i NOBB-databasen som stenges, våre eksport-API, NOBB.no og NOBB Kontrakt vil fungere som normalt.

Vi har forståelse for at to uker med stengt NOBB Leverandør kan skape enkelte utfordringer, men håper at tidlig varsling gir mulighet til å planlegge nødvendige aktiviteter.

Få en sniktitt, webinar om nye NOBB Leverandør

Vi arrangerte gratis webinar om den nye løsningen 2. februar, fikk du ikke med deg dette kan du se det nå.

Trenger du mer informasjon?

Send gjerne en e-post til vår supportavdeling hvis du har spørsmål eller behov for ytterligere informasjon om denne lanseringen. Vi er klar for å hjelpe deg!

 

Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

NOBB Leverandør er endelig lansert

For ett år siden tok Byggtjeneste en avgjørelse basert på feedback fra sine kunder. Siden da har de jobbet effektivt og målrettet med å utvikle en ny leverandørløsning som gir bedre fleksibilitet, økt skalerbarhet og som kan imøtekomme fremtidige krav.

– Denne prisen er bare en start for oss

Eurofusion AS ble kåret til årets NOBB - VAVVS-leverandør i 2022, men Vestby-bedriften har ingen planer om å hvile på sine laurbær. Lær mer om hvordan de jobber og se videointervju.

– Bransjen er overmoden for endring

Ineffektive verdikjeder, lite moderne kundereiser og ikke minst manglende miljødata. Utfordringene er mange i byggebransjen, mener Mikkel Sandvik, men nå tar Mestergruppen et fast grønt grep.