NOBB Leverandør:

  • Viktig tjeneste for alle som har produkter i NOBB

  • Den nye versjonen skal gi bedre brukeropplevelse

  • Har du ingen erfaring med dagens løsning og skal begynne å jobbe i den nye løsningen? Da anbefaler vi at du tar vårt Grunnleggende kurs om NOBB.

NOBB Leverandør snart klar for lansering


Dette må du vite om den nye versjonen og stengingen av dagens versjon av NOBB Leverandør i forbindelse med overgangen til ny løsning.

NOBB Leverandør er en viktig tjeneste for våre leverandører, her registreres alle produktdata som ligger i NOBB. Da snakker vi om grunndata, logistikkdata, tekster, markedstekster, produktbilder, dokumentasjon og tekniske egenskaper.

Vi ønsker å møte bransjens behov for mer produktdata med god kvalitet, i fjor besluttet derfor Byggtjeneste å lage en helt ny og egenprodusert versjon av NOBB Leverandør. I den nye versjonen har vi tatt med oss det beste av fra både NOBB Vareeier og dagens versjon.

Les også: Ny NOBB Leverandør er i rute

Dette har vært et omfattende prosjekt, der vi har fokusert på brukervennlighet, ytelse og datakvalitet. Vi har demonstrert løsningen ved flere anledninger, og vi er veldig glade for de mange positive tilbakemeldingene vi har fått.  Nå er den nye versjonen klar til utrulling og vi ser frem til å gi brukerne tilgang til den nye løsningen.

Viktige datoer

Før lanseringen av den nye leverandørløsningen er vi avhengige av å overføre produktdataene til den nye løsningen, og da er vi nødt til å stenge databasen i en periode slik at det ikke oppstår feil.

Viktige datoer for alle som jobber i NOBB Leverandør:

  • Fredag 10. mars kl. 12.00 stenges NOBB Leverandør. Etter denne datoen kan ingen gjøre endringer.
  • Fredag 24. mars kl. 09.00 åpner den nye versjonen. Lenken til NOBB Leverandør blir ny, men ditt brukernavn og passord vil være det samme.
  • Byggtjeneste arrangerer 24. mars et gratis oppstarts-webinar for å hjelpe deg i gang med den nye løsningen.

Andre tjenester fungerer som normalt

Selv om NOBB Leverandør er stengt i to uker er ikke NOBB-databasen stengt. Det er kun tilgangen til å gjøre endringer i NOBB-databasen som stenges, våre eksport-API, NOBB.no og NOBB Kontrakt vil fungere som normalt.

Vi har forståelse for at to uker med stengt NOBB Leverandør kan skape enkelte utfordringer, men håper at tidlig varsling gir mulighet til å planlegge nødvendige aktiviteter.

Få en sniktitt, webinar om nye NOBB Leverandør

Vi arrangerte gratis webinar om den nye løsningen 2. februar, fikk du ikke med deg dette kan du se det nå.

Trenger du mer informasjon?

Send gjerne en e-post til vår supportavdeling hvis du har spørsmål eller behov for ytterligere informasjon om denne lanseringen. Vi er klar for å hjelpe deg!

 

Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

Ny styreleder i Norsk Byggtjeneste AS

Det ble avholdt generalforsamling i Norsk Byggtjeneste AS 24. april og Erik Øyno er valgt til ny styreleder.

Tilrettelegger for miljødata i fakturaen

I Byggstand-prosjektet er det utarbeidet et nytt fakturaformat som gjør det mulig å inkludere klimainformasjon i fakturaen. Logiq og Byggtjeneste har i samarbeid utviklet løsninger som forenkler Peppol BEAst Supply 4.0-utvidelsen.

Digitalisering er et nøkkelverktøy

– Vi må begynne smått, men tenke stort! Olaug Hana Nesheim i Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) levner ingen tvil. Digitalisering er et nøkkelverktøy for å kunne møte fremtidens krav.