Om Byggtjeneste Portalen:

  • Enkel tilgang til produktdata og dokumentasjon på byggevarer

  • Kunne velge byggevarer som passer miljøprofilen til et byggepro

  • Skaffe flere BREEAM-NOR poeng med riktig materialvalg via ECOproduct

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg


Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Norske arkitekter får nå rabattert tilgang til litt av en skattekiste for dem som ønsker å ta miljøvennlige materialvalg. Det skjer gjennom en avtale som Norske Arkitekters Landsforbund (NAL) har gjort med Norsk Byggtjeneste AS der NAL sine medlemmer får medlemsfordel med abonnement på Byggtjeneste Portalen.

Hensikten med avtalen er at NAL og Byggtjeneste skal arbeide for å fremme hverandres interesser, og gi arkitektene lettere tilgang til produktdata, regelverk og miljødokumentasjon.

Avtalen innebærer rabatterte tilbud fra Byggtjeneste til medlemmene i NAL. I Byggtjeneste Portalen får NAL-medlemmene tilgang til produkter med oppdatert informasjon om miljøsertifiseringer, produktspesifikasjoner, og regelverk lett tilgjengelig i både prosjekterings-, innkjøps- og bruksfasen – med mål om å ta miljøvennlige materialvalg.

Les mer om Portalen

Fakta om Byggtjeneste:
Norsk Byggtjeneste AS er den største leverandøren av produkt- og kunnskapsbasert informasjon mellom aktører i byggenæringen. Selskapet tilrettelegger for effektiv digital transaksjons- og informasjonsutveksling gjennom hele verdikjeden. De har nærmere 30 ansatte, en omsetning på vel 56 mill. kroner og eies av handel og industri i byggenæringen.


Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

NOBB Leverandør er endelig lansert

For ett år siden tok Byggtjeneste en avgjørelse basert på feedback fra sine kunder. Siden da har de jobbet effektivt og målrettet med å utvikle en ny leverandørløsning som gir bedre fleksibilitet, økt skalerbarhet og som kan imøtekomme fremtidige krav.

– Denne prisen er bare en start for oss

Eurofusion AS ble kåret til årets NOBB - VAVVS-leverandør i 2022, men Vestby-bedriften har ingen planer om å hvile på sine laurbær. Lær mer om hvordan de jobber og se videointervju.

– Bransjen er overmoden for endring

Ineffektive verdikjeder, lite moderne kundereiser og ikke minst manglende miljødata. Utfordringene er mange i byggebransjen, mener Mikkel Sandvik, men nå tar Mestergruppen et fast grønt grep.