Bli bedre kjent med de som jobber i Byggtjeneste:

  • Fullt navn: Bjørn Frimann Von Pelchrzim Lindebrekke

  • Alder: 53 år

  • Gift og har tre barn

  • Kommersiell integrasjonsansvarlig i Byggtjeneste

  • Opprinnelig fra Hardanger, bor nå i Kolbotn

  • Favorittdrikk: Egenprodusert eplesider fra Hardanger

– Det er aldri en kjedelig dag!


I arbeidstiden jakter Bjørn Lindebrekke en optimal flyt av data mellom forskjellige systemer. Når kvelden kommer, starter jobben med et annet mål – svart belte i taekwondo.

Når startet du i Byggtjeneste og hva jobber du med her?
– Jeg startet her 1. november 2016, og mine arbeidsoppgaver har forandret seg veldig i løpet av årene. Fra å starte med et prosjekt for å utvikle et nytt abonnementssystem, har veien gått via en rekke andre forskjellige prosjekter og områder. Nå er jeg på avdelingen for produkt, salg og marked hvor jeg er kommersiell integrasjonsansvarlig.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
– Vi jobber nå med et nytt NOBB Leverandør-prosjekt som skal være ferdig i mars, og jeg jobber både med NOBB Eksport API og NOBB Connect API. Dessuten er jeg involvert i interne prosjekter i form av revitalisering av CRM, så jeg har egentlig tre ting som kunne fylt tiden min 100 prosent. Da er utfordringen å dedikere tid til hver enkel oppgave, men det går. Det er i hvert fall aldri en kjedelig dag!

«Utfordringen er å dedikere tid til hver enkel oppgave, men det går. Det er i hvert fall aldri en kjedelig dag!» 

Bjørn Lindebrekke – Kommersiell integrasjonsansvarlig i Byggtjeneste


Hvilken effekt ønsker du at din jobb gir?
– Mellommenneskelig ønsker jeg å være en kollega som skaper et godt miljø, og som hjelper andre til å gjøre en god jobb. Rent faglig ønsker jeg å påvirke Byggtjeneste til å bli enda mer innovativ og bidra til å digitalisere byggenæringen gjennom bruk av API-ene våre.

Bjørn Lindebrekke – Kommersiell integrasjonsansvarlig i Byggtjeneste.
Bjørn Lindebrekke – Kommersiell integrasjonsansvarlig i Byggtjeneste.

Hva setter du mest pris på ved arbeidsdagen?
– Den fleksibiliteten og dynamikken som er i arbeidsdagen. Jeg får møte mennesker og bruke den kreative delen i meg. Samtidig kan jeg jobbe med, og løse, helt konkrete arbeidsoppgaver. Den sammensetningen gjør det artig å være på jobb.

Hva er ditt beste minne så langt i Byggtjeneste?
– Firmaturen til Budapest i 2017. Det er et kjempegodt minne fra å være på tur med gode kollegaer. Vi var en sammensveiset gjeng som opplevde masse bra sammen.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
– De som kjenner meg best vil nok mene jeg har et høyt energinivå. Nå sykler jeg til og fra jobb hver dag, samt at jeg prøver å finne tid til litt stisykling innimellom. Jeg har også drevet med taekwondo i flere år hvor målet er å oppnå svart belte. Ellers er jeg glad i friluft – være ute i skog og mark og gjerne sove under åpen himmel.


Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

– Bransjen er overmoden for endring

Ineffektive verdikjeder, lite moderne kundereiser og ikke minst manglende miljødata. Utfordringene er mange i byggebransjen, mener Mikkel Sandvik, men nå tar Mestergruppen et fast grønt grep.

Fortsetter jakten på bedre produktdata

Prisen som Årets NOBBer 2022 blir ingen sovepute for SNA Europe (Norway) AS. Snarere tvert imot – den gir motivasjon for å ta ytterligere steg de neste årene.

Energibunten som tyvstarter arbeidsdagen

Klokka 04.50 står Morten Helland Stensrud opp. Timeplanen er så godt som alltid full til han igjen kryper under dyna – noe den energiske 44-åringen elsker.