Fakta om ByggDok:

  • ivaretar gjeldende forskriftskrav til dokumentasjon

  • tilpasset små og mellomstore entreprenører og utførende bedrifter

  • all nødvendig dokumentasjon samles via kjøpstransaksjoner

  • dokumentasjon blir automatisk lagret og distribuert til ulike prosjekter

  • enkel overlevering av sluttdokumentasjon

  • digitalt stoffkartotek fra EcoOnline, ByggArchive

  • fås hos din lokale byggevareforhandler

  • gratis å bruke

– Alle i bransjen burde bruke ByggDok


Henning Kampesveen har ansvaret for proffkundene hos Gausdal Landhandleri. Proffselgeren er rett og slett så begeistret for ByggDok at han misjonerer til alle kunder han er i kontakt med. – ByggDok er genialt enkelt!

– Jeg husker noen år tilbake. Hvis en kunde trengte FDV-dokumentasjon, så var det bare å brette opp ermene og sette i gang. Vi kontaktet leverandører, lette rundt på nettsider etter informasjon, kopierte og skrev ut, før vi tilslutt kunne sende dokumentasjonen over til kunden, sukker Kampesveen, salgsleder ved Proffsenteret hos Gausdal Landhandleris hovedkontor på Lillehammer.

– Registrerer alle nye kunder i ByggDok

Proffselger Henning Kampesveen brenner for god kundeservice både for egne kunder og kunders kunder. Kort sagt: – Jeg brenner veldig for ByggDok. Foto: Gausdal Landhandleri.
Proffselger Henning Kampesveen brenner for god kundeservice både for egne kunder og kunders kunder. Kort sagt: – Jeg brenner veldig for ByggDok. Foto: Gausdal Landhandleri.

Tiden med slikt detektivarbeid er forbi. Nå er den store hjertesaken å få proffkundene til å bruke ByggDok. For å få det til informerer han så ofte som mulig; når proffkunder er i et av varehusene til Gausdal Landhandleri, på bedriftens fagseminar hver vinter eller når selgerne er hos kunden. Dessuten blir alle nye kunder blir likegodt registrert i ByggDok, først som sist. Så kan kundene velge selv om de vil bruke verktøyet eller ikke.

Samler inn produktdata automatisk

For ByggDok er sømløst og lever sitt eget liv. Dataene samles inn automatisk ved alle transaksjoner. Så dersom proffkunden plutselig skulle bestemme seg for å hente fram produktdokumentasjon for eldre prosjekter, så finner han det så snart han logger seg inn i Byggdok:

– Kunden kan gå tilbake flere år og finne informasjon, understreker Henning Kampesveen.

Les mer om hvordan ByggDok får all nødvendig dokumentasjon automatisk lagret og distribuert til ulike prosjekter.

Les mer om ByggDok

Samarbeid med de andre håndverkerne

De som bruker ByggDok kan også gi bedre service til kundene sine:

– Han kan også gi for eksempel elektriker, rørlegger eller murer tilgang til å laste opp sin dokumentasjon i ByggDok, slik at han kan sende helhetlig dokumentasjon over til kunden. Eller så kan han jo gjøre dette selv. Det må jo gjøres, men det er veldig enkelt, poengterer Henning Kampesveen.

– ByggDok er helt klart en løsning som alle som driver i byggebransjen bør ha. Det er så genialt enkelt for kunden. Det er egentlig helt topp. Vi bruker mye tid på det og kundene som bruker ByggDok er veldig fornøyde. De ser at de bare ved noen få tastetrykk kan sende all dokumentasjon i fra seg, sier Kampesveen.
– Det er jo gratis også!

«Jeg er rett og slett veldig, veldig glad i ByggDok!»

Henning Kampesveen, salgsleder Proff hos Gausdal Landhandleri

 

Enkel overføring til Boligmappa

Henning Kampesveen forklarer hvor enkelt programmet er for proffkunden: – Håndverkeren trenger kun en byggeplassmerking. Så snart han logger seg inn i ByggDok kan han bare finne prosjektet og trykke «generer byggdokumentasjon». Da er det klart og kan sendes til kunde, for eksempel via e-post. Det er ikke noe arbeid for proffen. Det tar han tre minutter. Så kan håndverkeren også sørge for at dette sendes til Boligmappa, som en flott ekstraservice til sine kunder, sier proffselgeren på inn- og utpust:

– Jeg er rett og slett veldig, veldig glad i ByggDok!


Andre relaterte artikler fra Byggtjeneste

Bransjedatabaser er vår digitale motorvei

– Produktdata er selve fundamentet for vår digitale fremtid i bransjen. Jeg liker å sammenligne det med en motorvei – det er denne som gir oss fart nok til å nå våre mål raskt og effektivt, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell Norge og styremedlem i Virke Teknisk handel.

Hederspriser delt ut på NOBB-konferansen

Når man fyller 30 år så må man feire, og i den forbindelse delte Byggtjeneste ut to hederspriser til aktører med lang fartstid, for lang og tro tjeneste.

Stolte vinnere når to leverandører ble hedret på NOBB-konferansen

Stolthet og glede preget scenen da Årets NOBBer og Årets NOBB – VAVVS leverandør ble hyllet på NOBB-konferansen 2023. Applaus til de strålende vinnerne!