Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Om Cookies

Norsk Byggtjeneste AS

Besøksadresse:
Stensberggata 27
0170 Oslo

Postadresse:
Postboks 6823 St. Olavs plass
0130 Oslo

Tlf. 23 11 44 00
E-post: post@byggtjeneste.no

Norsk Byggtjeneste AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i henhold til gjeldende lover om personvern.

Retningslinjene under inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden vår og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Norsk Byggtjeneste AS er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er, med mindre annet er spesifisert, samtykke fra deg som besøkende/kunde.

Tidsperioden data blir lagret hos oss begrenser seg til tidsperioden som er nødvendig for at vi skal kunne ivareta kundeforholdet med deg. Vi behandler følgende kategorier personopplysninger om deg: navn, mobilnummer og transaksjonshistorikk, samt andre opplysninger du gir i forbindelse med kontakt med oss.

1. SÆRLIG OM VÅR BRUK AV COOKIES
Nettstedet www.byggtjeneste.no bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Cookies er små tekstfiler som nettstedet vårt lagrer på datamaskinen din for blant annet å ivareta brukervennlighet, navigasjon og analytisk kapasitet. Disse inneholder kun en liten tekstfil – ikke programmer, virus eller malware av annen natur.

Vi bruker tre ulike typer cookies på www.byggtjeneste.no:

A) NØDVENDIGE COOKIES
Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at sidene på nettstedet skal fungere ordentlig. Uten disse informasjonskapslene, kan vi ikke garantere at du klarer å navigere deg rundt på nettstedet, melde deg på seminarer eller nyhetsbrev.

B) ANALYSECOOKIES
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker cookies som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. IP-adresser og generelle bevegelsesmønstre på nett blir aggregert (slått sammen) av Google før vi får tilgang til dem. Det vil si at ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

C) REKLAMECOOKIES
Disse informasjonskapslene brukes for å vise deg annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsteder du besøker. De er plassert på nettstedet vårt av tredjeparts annonsenettverk på vegne av oss og med vår tillatelse. Vi bruker cookies til markedsføring på følgende plattformer: Facebook med tilknyttet annonsenettverk, LinkedIn med tilknyttet annonsenettverk, Google Ads med tilknyttet annonsenettverk. (Dette innbefatter: Google Adwords, Google Display, YouTube).

D) FUNKSJONALITETSCOOKIES
For å øke brukervennligheten på siden, bruker vi funksjonalitetscookies. Disse husker valg du har foretatt deg på nettsiden, som for eksempel artikler du har lest eller andre preferanser du har lagt igjen på siden.

2. SAMTYKKE TIL BRUK AV COOKIES
Om nettleseren din er stilt inn på at du samtykker til bruk av cookies, er dette regnet som aktivt samtykke til at vi plasserer cookies i nettleseren din. Denne står på default til «samtykker».

3. TREKKE TILBAKE SAMTYKKE ELLER ADMINISTRERE ANNONSØRER
Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til
Norsk Byggtjeneste AS sin bruk av cookies. Dette må du selv administrere i nettleseren din. Les mer om hvordan du går frem i den nettleseren du bruker på www.nettvett.no. Administrasjon av annonsører som har lagret cookies i nettleseren din finner du en guide til her: www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg.

Vi gjør oppmerksom på at funksjonalitet på nettsiden kan forringes ved blokkering av cookies fra Norsk Byggtjeneste AS. Blokkerer du for annonsekapsler vil du fortsatt eksponeres for annonser, men annonsørene kan ikke lenger kontrollere hvor ofte du ser annonsene eller tilrettelegge dem for deg.

4. BRUK AV PERSONOPPLYSNINGENE
Personopplysningene dine blir bare brukt til andre formål eller oppgitt til en tredjepart med din tillatelse eller når det er nødvendig for at vi skal kunne utføre de kontraktsmessige forpliktelsene vi har overfor deg.
Norsk Byggtjeneste AS videreselger ikke personopplysninger til andre. Det er kun aggregert data som blir delt med tredjeparter.

Vi kan for eksempel bruke en tjenesteleverandør til å utføre tekniske tjenester, administrative tjenester, markedsføringstjenester eller andre tjenester på vegne av oss, og dele opplysningene dine med den aktuelle tjenesteleverandøren.

Ved påmelding til våre seminarer vil dine personopplysninger kun bli brukt til behandling av påmeldingen, praktisk informasjon i forkant av seminaret, tilsending av evaluering og eventuell oppfølging i etterkant.

5. AVMELDING AV NYHETSBREV
Dersom du har samtykket i å motta nyhetsbrev fra
Norsk Byggtjeneste AS, aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av Norsk Byggtjeneste AS til å sende deg markedsføring av Norsk Byggtjeneste AS sine produkter, tjenester, seminarer og konkurranser via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende en e-post til post@byggtjeneste.no. I tillegg til dette, har alle utsendelser fra Norsk Byggtjeneste AS en link nederst i e-posten, for at bruker kan endre sine innstillinger for hva man ønsker å motta.

6. DINE RETTIGHETER
Vi ønsker å gjøre deg kjent med noen av dine viktigste rettigheter. I tillegg til at du har rett til informasjon om hvordan opplysninger om deg blir behandlet, og som vi har beskrevet ovenfor, har du på forespørsel rett til å få kopi av opplysningene som er registrert om deg. Du har også rett til å få uriktige opplysninger korrigert. Du har som en hovedregel rett til å få slettet opplysninger om deg selv, dersom opplysningene ikke lenger er nødvendige for formålet de er samlet inn for, eller dersom ditt samtykke trekkes tilbake. Du har også en rett til å bli «glemt», det vil si at du kan be oss om å slette alle innsamlede data om deg. Videre ønsker vi å informere om at du også har en rett til å klage til Datatilsynet.

Hvis du har spørsmål om dine rettigheter knyttet til vår håndtering av dine personopplysninger, vennligst ta kontakt med post@byggtjeneste.no slik at vi kan hjelpe deg.