Bli kunde av NOBB.no  

NOBB-databasen er byggenæringens største produktdatabase med ca 2 million aktive og inaktive varer kvalitetssikret og oppdatert produktdata direkte fra over 900 Bygg- og VA/VVS leverandører. 

NOBB.no inneholder et bredt spekter av produktdata som varedetaljer, logistikkdata, markedsinformasjon, miljødata, tekniske egenskaper, dokumentasjon og produktbilder. Alle data kan eksporteres og benyttes i eksterne dataløsninger ved hjelp av moderne tjenester for eksport. Det er leverandørene selv som vedlikeholder og har ansvar for oppdatering av NOBB-dataene. 

NOBB-dataene benyttes av blant annet av handelen, entreprenører, forsikringsselskap, systemleverandører, arkitekter, rådgivere eller andre som trenger oppdaterte produktdata.

Nivå 1 – enkeltsøk

Nivå 1 er gratis, krever ingen innlogging eller registrering og er kun direkte oppslag av enkeltprodukter. Dette nivået gir ingen mulighet for å laste ned dokumentasjon. Åpne NOBB.no

Nivå 2 – enkeltsøk og dokumentasjon

Nivå 2 er gratis, men krever at du registrerer deg. Dette nivået gir tilgang til å laste ned produktdokumentasjon på opp til ti og ti produkter av gangen. Registrer deg på NOBB.no

Nivå 3 – lagre søk, laste ned og opprette sortiment

Nivå 3 gir tilgang til alle produktdata som ligger i NOBB, men krever at du kjøper et NOBB-abonnement. Dette nivået gir deg mulighet til å lagre søk, opprette sortiment for laste ned store mengder data direkte fra NOBB.no. I tillegg kan du oppgradere videre til NOBB Intergrasjon for å benytte et API for å hente dataene sømløst (betalingstjeneste).

Les mer om NOBB Integrasjon

Byggtjeneste kan levere innholdet i NOBB-databasen direkte til deg via våre integrasjoner. Vi har mange ulike API som leverer ulike data, med denne teknologien kan ditt system alltid være oppdatert med produktdata fra NOBB.

Les mer om våre API

Kontaktskjema for nivå 3:

Send inn skjemaet under og Byggtjeneste vil ta kontakt med deg for et tilbud.


                 Type virksomhet: