Markedssjef BAE-næringen

– digitaliseringen og informasjonsdeling i BAE-næringen


Byggtjeneste søker etter en markedssjef for BAE-næringen som skal jobbe med å skape vekst inn mot BAE-næringen og spesiselt mot entreprenører og byggherrer. Kandidaten bør ha god og helhetlig forståelse av byggenæringen og gjerne et etablert nettverk.

Aktuelle kandidater har god og helhetlig forståelse av BAE-næringen. Erfaring med salg- og markedsarbeid er nødvendig, helst med bakgrunn og/eller erfaring fra digitale eller forretningsutvikling. Overordnet teknisk innsikt er nødvendig, med interesse for digitaliseringsarbeid og utvikling av verdiøkende tjenester.

Du må være kommersiell og god til å kommunisere. Du evner å bygge relasjoner, har et godt helhetsperspektiv og kan være visjonær og overbevisende. Du må kunne selge inn ideer og konsepter internt i eget selskap, men også kunne synliggjøre mulighetene i markedet. Høyere utdannelse er en fordel.

Søk på stillingen

Sentrale ansvarsområder

  • Budsjettansvar for kundeportefølje innenfor BAE-næringen.
  • Forstå markedsbehovet og konkurransesituasjonen – identifisere nye markeder.
  • Kartlegge utviklingsbehov på produktene for å tilfredsstille dagens- og fremtidens marked.
  • Presentere løsningene i markedet gjennom salg, foredrag og markedsaktiviteter – bygge relasjoner til sentrale aktører og partnere.
  • Samarbeide tett samarbeid med avdeling for «Customer success» og «IT og produkt» internt.
  • Bistå selgere med markedstilgang og prioritere deres arbeid.
  • Identifisere og etablere utviklingsprosjekter med nye kunder.
  • Utvikle forretningsmodeller, samt synligjøre verdien av tjenestene for kundene.
  • Være pådriver på operasjonelt og strategisk nivå overfor kundene.
  • Aktivt søke samarbeidspartnere for salg og utvikling av tjenester gjennom disse.

Stillingen rapporterer til kommersiell direktør.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig i Compass Human Resources på telefon 934 40 805.
Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på Compass Human Resources sine nettsider. Søknader behandles fortløpende. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende personopplysninger direkte til kontaktpersonen.

Dette er Byggtjeneste:

Byggtjeneste er et av Norges ledende selskaper innen produktdata og informasjon rettet mot byggenæringen. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig med utvikling og leveranse av tjenester for produktdata, samt med forvaltning og distribusjon av innhold på disse tjenestene.

En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter på tvers av hele verdikjeden – fra planlegging til bygg. Byggenæringen er inne i en omfattende digitaliseringsprosess, og som ansatt i Byggtjeneste får du muligheten til å påvirke denne utviklingen. Som byggenæringens produkt- og informasjonsdatabase er vi i Byggtjeneste sentral i digitaliseringen av bransjen. Våre kunder spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor.

Søk på stillingen