Vi søker Key account manager innen VA/VVS-bransjen


Byggtjeneste søker etter en Key account manager som skal jobbe med våre kunder innen VA/VVS. Kandidaten bør ha god og helhetlig forståelse av VA/VVS-bransjen og gjerne et etablert nettverk.

Byggtjeneste er den største aktøren innen formidling av produkt- og kunnskapsbasert informasjon mellom aktører i VA/VVS-bransjen. De setter standarden for transaksjon og dokumentasjon i hele verdikjeden og tilrettelegger for effektiv samhandling i alle ledd.

Til nyetablert stilling søker vi nå Key Account Manager. Stillingen vil jobbe med NOBB-VAVVS databasen, som er informasjonsbase for profesjonelle innen blant annet VA og VVS (tidligere NRF-databasen).

Søk på stillingen

Sentrale ansvarsområder

  • Skape relasjoner og holde kontakt med leverandører og brukere i VA/VVS-bransjen
  • Gjøre aktørene kjent med Byggtjeneste sine tjenester med økt fokus på berikelse, oppdatering og bruk av databasen
  • Være en synlig kontaktperson i VA/VVS-bransjen, samt drive daglig oppfølging av både leverandører og brukere av NOBB-VAVVS databasen.
  • Operativt og systematisk salgs- og rådgivningsarbeid gjennom prospekter, kundekontakt, innsalg og forhandlinger
  • Identifisere kundebehov relatert til nye- og eksisterende produkter og tjenester
  • Sikre at tjenesten blir levert til markedet i henhold til produktspesifikasjonen og kundens forventninger
  • Synligjøre og bevise verdien av tjenestene ute i markedet

Stillingen rapporterer til kommersiell direktør og vil samarbeide tett med markedssjef VAVVS.

Aktuelle kandidater har god og helhetlig forståelse av VA/VVS-bransjen og gjerne et etablert nettverk mot sentrale aktører. Erfaring med prosjektrelatert salg i VA/VVS-bransjen er en fordel, gjerne med kunnskap om Masterdata. Du må være omgjengelig, ha gode samarbeidsevner, tenke langsiktig og være en relasjonsbygger. Stillingen vil ha en rolle som rådgiver, formidler og selger, og vil fungere som bindeledd mellom sentrale aktører i bransjen.

Arbeidsoppgavene vil bli både utvidet og utviklet i tråd med hvordan Byggtjeneste sine produkter og database utvikler seg. Byggetjeneste kan tilby en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver i et ambisiøst og faglig sterkt selskap i vekst. Arbeidsmiljøet preges av høy grad av trivsel, kompetanse og verdiskapende arbeid.

Byggtjeneste holder til i moderne og trivelige lokaler i Oslo sentrum.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig på telefon 9344 0805 i Compass Human Resources.

CV og søknad sendes via søknadsknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader vurderes fortløpende. Setter du deg som Kun søker vil din profil hos Compass Human Resources slettes når prosjektet er avsluttet.

Søk på stillingen

Om Byggtjeneste

Byggtjeneste er et av Norges ledende selskaper innen produktdata og informasjon rettet mot byggenæringen. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig med utvikling og leveranse av tjenester for produktdata, samt med forvaltning og distribusjon av innhold på disse tjenestene.

En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter på tvers av hele verdikjeden – fra planlegging til bygg. Byggenæringen er inne i en omfattende digitaliseringsprosess, og som ansatt i Byggtjeneste får du muligheten til å påvirke denne utviklingen. Som byggenæringens produkt- og informasjonsdatabase er vi i Byggtjeneste sentral i digitaliseringen av bransjen. Våre kunder spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor.