Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Kurs og seminarer 2018

 

 

NOBB-konferansen 2018

Produktdata – en forutsetning for konkurransekraft.

Byggenæringen er opptatt av standardisering og bærekraft. Strukturerte produktdata direkte fra kilden i henhold til felles standarder er helt nødvendig for at byggenæringens skal kunne bruke dataene i sitt arbeide med å forbli konkurransedyktig, og evne å levere på globale ønsker om mer bærekraft.

Årets konferanse tar tak i behovene i verdikjeden med Norsk Byggevarebase som kilde til produktdata gjennom inspirerende foredrag fra ulike brukergrupper i byggenæringen.

Du kan velge mellom tre ulike konferansepakker. Les mer og meld deg på

 

 

Gratis webinar

Byggtjeneste Portalen er nyttig for veldig mange aktører i byggenæringen, nå kan du få en presentasjon ca 15 minutter for å lære mer om produktet.

Webinaret foregår 12. oktober kl 09.00

Les mer og meld deg på

 

Aktuelt og nyttig

Hva er BREEAM og BREEAM-NOR?

BREEAM-NOR er et ord som stadig dukker opp i byggenæringen, men hva er dette? Hvem bruker det? Hvorfor er det så viktig? Hva kan du gjøre for å dra nytte av dette? Vi gir deg en kort og oversiktlig innføring.
Les mer