Informasjon om konferansen

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo
Årets NOBB-konferanse arrangeres på Holberg plass i Oslo, på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Her har vi god plass og god mat, en perfekt ramme for en av årets viktigste konferanser.

Offentlig transport
Hotellet ligger i nærheten av Ring 1 og Slottsparken. Trikkelinjene 17, 18 og 19 stopper på Holdbergs plass. Husk at billettautomatene i Oslo er avviklet, billetter kan kjøpes i kiosker eller via Ruters app. Betaling via Vipps eller kort.

Parkering
Det er flere parkeringshus i nærområdet.

Overnatting
Du kan overnatte på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Pandemi og covid 19

Dersom situasjonen rundt Covid-19 fører til avlysning av NOBB-konferansen i november, vil deltaker/utstiller selvsagt slippe å betale påmeldingsavgiften.

Når det gjelder andre kostnader knyttet til deltakelsen på NOBB konferansen som f.eks. bestilte hotell og flybilletter, leiebil osv. så står ikke Byggtjeneste ansvarlig for dekning av disse. Dette vil være en sak den enkelte deltaker/utstiller må ta med sitt eget forsikringsselskap.

Påmeldingen til NOBB-konferansen er bindende. Dersom deltaker/utstiller blir syk eller satt i karantene blir deltakeravgiften belastet i sin helhet. Det er ellers fullt mulig å sende noen andre fra eget firma til å delta, eller søke erstatning hos sitt forsikringsselskap.

Angående innreisebestemmelser til Norge fra andre land, har man selv ansvar for å følge med på gjeldende bestemmelser for eget land. Byggtjeneste kan ikke belastes for deltakere/utstillere fra utlandet som ikke kommer inn i landet. Deltaker/utstiller må da kontakte sitt eget forsikringsselskap.