dato

Hvordan skape trygghet i et krevende marked?

NOBB-konferansen 2022 blir årets happening for byggenæringen fylt med spennende innlegg fra kjente og ukjente. Du vil høre om Amazons etablering i det nordiske markedet, hvordan Prognosesenteret ser på fremtidsutsiktene i byggenæringen og hvordan det har gått med Tørn.no siden etableringen i 2020.

Mange kjenner på usikkerheten rundt dagens verdensbilde og uforutsigbare fremtidsutsikter, mens samfunnet fortsatt slikker sårene etter en utfordrende pandemi. Med NOBB-konferansen ønsker Byggtjeneste å bidra til en felles forståelse av situasjonen vi står i, gi deg mer oversikt, nye idéer og skape trygghet i et krevende marked. Samtidig får du ny inspirasjon, informasjon om hva som rører seg i byggenæringen og en unik mulighet til å møte dine bransjekollegaer.

NOBB-konferansen 2022 passer for alle som jobber innen byggenæringen med logistikk, salg, markedsføring og produksjon. Konferansen passer for de som jobber med produktdata, de som planlegger, forsikrer, konstruerer og bygger i Norge, ansatte i byggevarekjedene og de som leder bedrifter innen bygg og VA/VVS.

Hotellrom til gunstig pris
Byggtjeneste har holdt av noen hotellrom og fått en god pris til deltakere på konferansen. Rommene holdes og rabatten er gyldig til 17. oktober.

Pris: 1395,- Kode: BYGG22.

Påmeldingsfrist: 7. november

Dag 1 – Inspirasjon og markedsinnsikt

Eivind Kristoffersen – Sopra Steria
Vi har invitert Sopra Steria v/Eivind Kristoffersen til å fortelle om potensiale som ligger i digitale og bærekraftige forretningsmodeller med utgangspunkt i sirkulærøkonomi. Datadrevne beslutninger er ikke et buzzord, men selve essensen for å oppnå konkurransefortrinn ved sirkulærøkonomi, Eivind forteller hvordan.

Anna Nordlander – Amzello
Alle er spent på Amazons inntog i det nordiske markedet, kanskje Amazon alt er her? Anna Nordlander er en av Sveriges ledende eksperter på Amazon med over ti års erfaring med internasjonalt salg på den velkjente e-handelsplattformen, Anna vil gi oss et innblikk i hvilke muligheter dette vil kunne gi for næringen. «Amazonkoden» – Hvordan skape vekst med Amazon.

Anjali Bhatnagar – Tørn.no
For knappe to år siden etablerte Anjali Bhatnagar Tørn.no, en markedsplass for overskuddsvarer fra de store byggevarehusene. Nå verdsettes tjenesten til 265 millioner kroner og over 170 samarbeidspartnere. Hvordan er dette mulig? Er Europa neste satsningsområde? Vi har invitert Anjali tilbake for å fortelle om reisen og hennes fremtidsplaner for Tørn.no.

StartUpTimen med Sirken, Reduzer og BuildFlow
Norge har opplevd en voldsom vekst innen etablering av Startups de siste årene, byggenæringen er en av de bransjene hvor denne veksten har vært høyest.

Byggtjeneste har invitert fire av disse gründerbedriftene til det vi har valgt å kalle StartupTimen. Her møter du velutdannede og ambisiøse forretningsfolk som ser lyst på fremtiden og tar utgangspunkt i digitalisering, miljø, miljødata og effektivisering.

Nejra Macic – Prognosesenteret
Alle kunne trengt en glasskule for å se inn i fremtiden og hva vi har i vente. Glasskulen finnes ikke, det nærmeste vi kommer er kvalifiserte analyser. Derfor har vi invitert Nejra Macic fra Prognosesenteret som kommer for å fortelle litt om hva deres analyser kan fortelle oss om hva som ligger foran oss og hvilke muligheter man bør være oppmerksomme på.

Dag 2 – Fagdag og parallellsesjoner

Ny versjon av NOBB Leverandør
Byggtjeneste valgte ved årsskifte 21/22 å starte prosessen med å utvikle en egenprodusert løsning for NOBB Leverandør, som er portalen er leverandørene i NOBB registrerer, vedlikeholder og forvalter produktdataene som benyttes i NOBB. Utviklingen av tjenesten gjøres i rekordfart med høy kvalitet og presisjon. Vår CTO, Øystein Berg og Senior prosjektmedarbeider Anders Tomter vil gi et innblikk i tjenesten. Hvor står vi, hva gjenstår og kanskje litt om fremtidsplanene våre.

Parallellsesjon: Miljødata er neste steg – få en praktisk innføring
Byggenæringen har et stort potensial og ansvar innenfor miljø. Byggtjeneste lanserte 18. mai 2022 tjenesten NOBB Miljødata samt at vi forvalter en mer etablert tjeneste ved navn ECOproduct. I parallell sesjonen «Miljødata i praksis» vil du møte de som bidrar til det grønne skiftet på sin måte, ved å være brukere av NOBB Miljødata og ECOproduct. Målsetningen er gode diskusjoner og kunnskapsdeling.

Parallellsesjon: NOBB – VAVVS
For to år siden ervervet Byggtjeneste NRF Databasen fra NRF. Databasen fikk nytt navn og heter nå NOBB-VAVVS databasen. I denne parallellsesjonen inviterer vår markedssjef for VAVVS Tor Stand Jacobsen til dialog, «networking» og gode diskusjoner om markedsmuligheter og utfordringer. Velkommen til å bidra – et nytt format for Byggtjeneste.

Parallellsesjon: Dagens NOBB Leverandør
Driftsavdelingen i Byggtjeneste inviterer til en praktisk parallellsesjon som omhandler dagens NOBB Leverandør. Her vil de gå igjennom tips og triks samt svare på spørsmål. Vi skal se nærmere på logistikkinformasjon, arbeidsprosesser og dataflyt. De vil også si noe om forberedelsene til nye NOBB Leverandør og hva leverandørene bør fokusere på.

Festmiddag

Det vil også i år arrangeres festmiddag, som er en flott anledning til å bli bedre kjent med dine bransjekollegaer i en litt mer uformell setting.

Festmiddagen vil serveres i samme sal som konferansen. Før dørene åpnes til middagen byr vi på en aperitiff utenfor salen. Deretter serveres det en tre retters middag med vinpakke som vi håper vil falle i smak.

Antrekket er naturligvis pent, men takhøyden er stor og praten går alltid lett. Dette er rett og slett en veldig hyggelig kveld.

Underholdning

Kveldens underholdning har vi overlatt til Gisle Børge Styves Orkester og da skal dette være i trygge hender.

Gisle Børge Styve er mest kjent for sin deltakelse i Beat for beat på NRK frem til 2015, men han er også en habil musiker. I sitt orkester har han med seg Helge Harstad og Per Willy Aaserud.

Vi kan forvente melodisk, vakker og groovy musikk med varigert instrumentering og en del latter.

Summit Bar

På toppen av hotellet finner du Summit Bar, en stilig og uformell cocktailbar med alle rettigheter og utsikt over hele Oslo.

Her vil nok mange møtes i tiden etter at konferansen er ferdig, mens vi venter på at festmiddagen skal starte.

Etter at festmiddagen er ferdig er alle velkommen opp i Summit Bar for en hyggelig prat med andre deltakere og kanskje noe godt i glasset.


Gisle Børge Styves Orkester står for underholdningen.


Summit Bar på toppen av hotellet.

Legg dato inn i din kalender

Legg til NOBB-konferansen 2022 i din kalender. Legg til.