Dato5

NOBB-konferansen fra Byggtjeneste

Hold av 15. – 16. oktober til NOBB-konferansen 2020

Legg til i min kalender

På grunnlag av at det legges opp til en oppmyking av smittevernstiltak rundt korona så vil NOBB-konferansen bli arrangert som vanlig, men etter gjeldende bestemmelser fra myndighetene. Påmeldingen åpnes i august.

Produktdata setter premissene for bruk av informasjon i byggeprosesser og logistikk/innkjøp. Effekten av dataene måles gjennom hvor godt produsenter og leverandører dokumenterer produktene sine. Konkurransekraften styrkes og svekkes avhengig av hvor stort fokus produktdataene har hos den enkelte produsent. Byggtjeneste helrenoverer Norsk Byggevarebase, og erstatter gammel teknisk gjeld med en helt ny Master Data Management (MDM) plattform levert av Riversand.

NOBB-konferansen fra Byggtjeneste er en av høstens viktigste konferanser for alle som jobber innen byggenæringen. Årets konferanse vil ha elementer innen:

  • En grønnere byggenæring er et viktig miljøtiltak
  • Skal du konkurrere på miljøvennligere produkter?
  • Sirkulærøkonomi er det nye, hvordan slår dette inn i næringen?
  • Ny MDM-plattform er klar – bli kjent med nye muligheter

Årets konferanse går over to dager og på kvelden etter dag 1 kan du delta på festmiddag. Dette blir en hyggelig aften og en unik mulighet til utvide ditt nettverk. Første dag er satt av til de store linjene i dagens byggebransje. På dag to går vi mer i dybden rundt NOBB. Programmet er under utformelse og vil bli publisert fortløpende.

Delta og bli inspirert av mulighetene som ligger foran oss.

Les mer om Byggtjeneste

 

Har du innspill til tema under NOBB-konferansen?
Vi mottar alle tips for hvilke tema vi bør snakke om under årets konferanse med takk. Send oss en e-post på nobb-konferansen@byggtjeneste.no