dato

NOBB-konferansen 2022

Årets NOBB-konferanse for 2022 er i støpeskjeen, vi kommer tilbake med mer informasjon, program og påmelding til høsten.

Bli med på årets NOBB-konferanse for å få litt inspirasjon og få litt overblikk over hva som rører seg i byggenæringen. På dag 2 går vi litt mer i dybden, det blir en fellesdel og en del med parallellseminarer etter lunsj.

NOBB-konferansen 2022 er en av høstens viktigste konferanser for alle som jobber innen byggenæringen med logistikk, salg, markedsføring og produksjon. Konferansen passer for de som jobber med produktdata i NOBB, de som planlegger, konstruerer og bygger i Norge, ansatte i byggevarekjedene og de som leder bedrifter innen bygg og VA/VVS.

Legg dato inn i din kalender
Legg til NOBB-konferansen 2022 i din kalender. Legg til.

Festmiddag

Vi skal arrangere festmiddag, dette er en flott anledning til å bli bedre kjent med dine bransjekollegaer i en litt mer uformell setting. Antrekket er naturligvis pent, men takhøyden er stor og praten går alltid lett. Rett og slett en veldig hyggelig kveld.

Program og annen informasjon

Programmet er under utforming og vi tar utgangspunkt i at dette blir en fysisk konferanse. Men vi vil arrangere konferansen med hensyn til hvordan pandemien utvikler seg. La oss krysse det som krysses kan for at vi kan møtes fysisk i år!

Viktige foredragsholdere