Dato

Tenk helhetlig med NOBB som utgangspunkt

NOBB-konferansen er fullbooket og påmeldingen er stengt. Nå er det bare å glede seg til to trivelige dager på Meet Ullevaal!

Nye NOBB Leverandør ble lansert i uke 37 og Norge er på vei ut av pandemien, dette har ført til at Byggtjeneste har valgt å tenke nytt rundt NOBB-konferansen. Vi tror våre NOBB-kunder har stort behov for å møtes, og vi tror at overgangen til NOBB Leverandør vil medføre at mange ønsker mer enn noen gang at vi arrangerer en to-dagers konferanse.

Hvem blir årets konferansier?

Bli med på årets NOBB-konferanse for å få litt inspirasjon og få litt overblikk over hva som rører seg i byggenæringen. På dag 2 går vi litt mer i dybden, det blir en fellesdel og en del med parallellseminarer etter lunsj.

NOBB-konferansen 2021 er en av høstens viktigste konferanser for alle som jobber innen byggenæringen med logistikk, salg, markedsføring og produksjon. Konferansen passer for de som jobber med produktdata i NOBB, de som planlegger, konstruerer og bygger i Norge, ansatte i byggevarekjedene og de som leder bedrifter innen bygg og VA/VVS.

Legg dato inn i din kalender
Legg til NOBB-konferansen 2021 i din kalender. Legg til.

Festmiddag

Vi skal arrangere festmiddag, dette er en flott anledning til å bli bedre kjent med dine bransjekollegaer i en litt mer uformell setting. Antrekket er naturligvis pent, men takhøyden er stor og praten går alltid lett. Rett og slett en veldig hyggelig kveld.

Program og annen informasjon

Programmet er under utforming og vi tar utgangspunkt i at dette blir en fysisk konferanse. Men vi vil arrangere konferansen med hensyn til hvordan pandemien utvikler seg. La oss krysse det som krysses kan for at vi kan møtes fysisk i år!