Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Kurs: Produktdata er din sterkeste konkurransekraft

TID: 13. og 14. januar
STED: Brynsveien 11 i Oslo
PRIS: 1 dag: 4990,- 2 dager: 8990,- eks mva
Meld deg på NOBB-kurs
Øyvind Berild
04.11.2019
Markedet setter større krav til produktdata og bruken er i stadig endring.

Hvilken plass har produktdata i din organisasjon? Anerkjenner salg og marked konkurraneskraften som ligger i produktdataene?
Dette kurset vil bidra til at dere lykkes med produktdataene. Kurset viser hvordan og hvorfor dette er kritisk for vekst i fremtiden, og hvilke produktdata man må optimalisere for å ta markedsandeler.

Med kurs og opplæring kan du og din bedrift sikre at arbeidet med produktdata, logistikkdata, media, dokumentasjon og priser i NOBB gjøres på en god og effektiv måte og samtidig imøtekommer markedets behov og krav.

Kursene legger opp til en kombinasjon av teori og praksis. Du vil dermed få mulighet til å jobbe med dine egne produktdata og kan spørre våre kursholdere om relevante spørsmål knyttet til dine produkter.

Anita Martinsen

Inga Øystese Hovde

Kursholderne

Kursholderne, Inga og Anita, har tidligere erfaring som forretningsutvikler og markedssjef hos en leverandør med flere tusen produkter i NOBB. Videre har de jobbet med forbedringsinitiativ hos en rekke leverandører for å rydde opp i modul- og varestruktur, berike produkter gjennom effektivt arbeid i Excel, jobbet markedsrettet med produktdata og samlet organisjoner rundt felles fokus på NOBB på tvers av avdelinger. De har god innsikt i hvordan handelen bruker informasjonen fra NOBB og hvordan bruken har endret seg de siste årene.

Kurs 1: Produktdata – fullverdig og kvalitetssikret

Enten du er ny i NOBB eller du ønsker å jobbe mer markedsrettet og effektivt med produktdata, vil dette være et kurs som passer for deg. Her vil vi gå gjennom grunnleggende elementer i NOBB, krav til bilder og dokumentasjon og bruk av tekniske egenskaper. Vi vil også ta for oss viktigheten av å jobbe markedsrettet med produkttekster. I tillegg vil du få en innføring i hvordan en jobber i Excel for å effektiviserer arbeidet i NOBB.

Tid og sted:

Mandag 13. jaunar 2020
09.00 til 15.30
GS1 Norway Smart Centre, Brynsveien 11 i Oslo
Antall deltakere: Maks 16 personer

Overordnet innhold:

  • Grunndata
  • Media og markedsrettede tekster
  • Egenskaper
  • Dokumentasjon
  • Effektivisering via Excel

Program for kurs 1

08.45 – Registrering
09.00 – Del 1 – teori og oppgaver
12.00 – Felles lunsj
13.00 – Del 2 – felles gjennomgang og arbeid i egen NOBB Vareeier
15.00 – Oppsummering
15.30 – Slutt

Kurs 2: Forberede produktdata til ny vareeierløsning

For å forberede overføring av data fra gammel “NOBB Vareeier” til nye “NOBB Leverandør”, må det ryddes i gamle data. Dette kurset tar deg gjennom hvilke data på vare og modul det gjelder og hvordan oppdateringen gjøres mest effektivt gjennom Excel.

Tid og sted:

Tirsdag 14. januar 2020
09.00 til 15.30
GS1 Norway Smart Centre, Brynsveien 11 i Oslo
Antall deltakere: Maks 16 personer

 Overordnet innhold:

  • Ny vareeier – NOBB leverandør
  • Data som påvirkes
  • Krav til bilder
  • Effektivisering via Excel

Program for kurs 2

08.45 – Registrering
09.00 – Del 1 – teori og oppgaver – ny løsning
12.00 – Felles lunsj
13.00 – Del 2 – felles gjennomgang og arbeid i egen NOBB Vareeier
15.00 – Oppsummering
15.30 – Slutt

Generell informajon

Påmelding til begge kursene er bindende, men kan overføres til annen person hos samme produsent. Ved uteblivelse faktureres full avgift. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte.

TIL TOPPEN