Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Leverandør

Opprett og vedlikehold egen vare- og prisinformasjon slik at produktene blir presentert rett til kundene i et effektivt system slik at de er lett å finne.

 

Bli funnet og valgt

I NOBB kan du legge inn alle grunndata om varen som kundene behøver for salg, logistikk, bestilling, fakturering osv. All vareinformasjon blir kvalitetssikret og strukturert i vår varegruppestruktur. Ved registrering av varer tildeles varene automatisk et nummer. Dette nummeret er unikt for det enkelte produkt, og benyttes videre i hele verdikjeden.

 

 

I byggevarebasen kan man  registrere og vedlikeholde leverandøravtaler. Ved å samle betingelser vedrørende årsavtaler på ett sted blir det enklere å kalkulere priser og holde oversikt.

 

 

Produktdata i NOBB definerer konkurransekraften i verdikjeden

Delta på Byggtjeneste sitt årlige NOBB Vårseminar og styrk konkurransekraften. På årets NOBB Vårseminar lærer du hvordan produktdata, produktinformasjon og produktdokumentasjon spres og brukes som beslutningsgrunnlag for materialinnkjøp av alle i verdikjeden.

Les mer og meld deg på

Aktuelt og nyttig

Hva er BREEAM og BREEAM-NOR?

BREEAM-NOR er et ord som stadig dukker opp i byggenæringen, men hva er dette? Hvem bruker det? Hvorfor er det så viktig? Hva kan du gjøre for å dra nytte av dette? Vi gir deg en kort og oversiktlig innføring.
Les mer