Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Leverandør

Opprett og vedlikehold egen vare- og prisinformasjon slik at produktene blir presentert rett til kundene i et effektivt system slik at de er lett å finne.

 

Bli funnet og valgt

I NOBB kan du legge inn alle grunndata om varen som kundene behøver for salg, logistikk, bestilling, fakturering osv. All vareinformasjon blir kvalitetssikret og strukturert i vår varegruppestruktur. Ved registrering av varer tildeles varene automatisk et nummer. Dette nummeret er unikt for det enkelte produkt, og benyttes videre i hele verdikjeden.

 

 

I byggevarebasen kan man  registrere og vedlikeholde leverandøravtaler. Ved å samle betingelser vedrørende årsavtaler på ett sted blir det enklere å kalkulere priser og holde oversikt.

 

 

ECOproduct

Byggeprosjekter vil i fremtiden ha krav om miljødokumentasjon. Krav til produktegenskaper vil blant annet defineres ut i fra miljøegenskaper og bærekraft. ECOproduct brukes av arkitekter, entreprenører og byggherrer med mål om å ta miljøvennlige materialvalg. 

ECOproduct står sentralt for å oppnå et BREEAM-NOR sertifisert bygg. Som prosjekterende får du mulighet til å velge de mest miljøvennlige byggevarer som finnes på markedet og dermed innfri et stadig strengere miljøkrav.

 

Les mer

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer