Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Leverandør

Opprett og vedlikehold egen vare- og prisinformasjon slik at produktene blir presentert rett til kundene i et effektivt system slik at de er lett å finne.

 

Bli funnet og valgt

I NOBB kan du legge inn alle grunndata om varen som kundene behøver for salg, logistikk, bestilling, fakturering osv. All vareinformasjon blir kvalitetssikret og strukturert i vår varegruppestruktur. Ved registrering av varer tildeles varene automatisk et nummer. Dette nummeret er unikt for det enkelte produkt, og benyttes videre i hele verdikjeden.

 

 

I byggevarebasen kan man  registrere og vedlikeholde leverandøravtaler. Ved å samle betingelser vedrørende årsavtaler på ett sted blir det enklere å kalkulere priser og holde oversikt.

 

 

Features

  • Ved å legge all informasjon om produktene inn i byggevarebasen blir varene tilgjengelige for hele byggenæringen på en effektiv måte.
  • Vareinformasjonen gjøres tilgjengelig for brukere av byggevarebasen, FTP og gjennom webservices.
  • Dataene gjenbrukes videre i kundenes dataløsninger, kalkulasjonsverktøy, nettbutikker og lignende.
  • Informasjonen gir korrekt kalkulerte priser og mer effektivt vedlikehold av innkjøpsavtalene.

Aktuelt og nyttig

Hva er BREEAM og BREEAM-NOR?

BREEAM-NOR er et ord som stadig dukker opp i byggenæringen, men hva er dette? Hvem bruker det? Hvorfor er det så viktig? Hva kan du gjøre for å dra nytte av dette? Vi gir deg en kort og oversiktlig innføring.
Les mer