Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Entreprenør/håndverker

Tilgang til produktinformasjon og dokumentasjon gjennom hele byggeprosessen, for å gjøre det enklere å følge gjeldene lover og forskrifter.

 

Forenklet hverdag

Vi tilbyr en digital verktøykasse som forenkler informasjonsflyt alle ledd i byggeprosessen. Det betyr mindre papirarbeid og mer oppmerksomhet om selve byggingen. Informasjon om byggeprosjektet kan deles og distribueres mellom entreprenører, håndverkere og 

 

 

underleverandører, slik at du til enhver tid har alt du trenger for å ivareta gjeldende lover og forskriftskrav. Med all data samlet på ett sted blir dokumentasjon og komplett byggeprosess tilgjengelig ved et enkelt tastetrykk.

 

ProsjektDok - Full kontroll gjennom hele prosjektet

ProsjektDok løser entreprenørens behov for å dokumentere produktvalg i hvert enkelt prosjekt, og forvalter produktdokumentasjon gjennom hele byggeprosessen, fra planlegging til overlevering. 

ProsjektDok gjør det enklere for entreprenøren å levere på lov- og markedskrav som stilles til miljø (BREEAM-NOR), kjemikalier (Stoffkartotek/EcoOnline) og FDV-dokumentasjon. 

Les mer.

Aktuelt og nyttig

Hva er BREEAM og BREEAM-NOR?

BREEAM-NOR er et ord som stadig dukker opp i byggenæringen, men hva er dette? Hvem bruker det? Hvorfor er det så viktig? Hva kan du gjøre for å dra nytte av dette? Vi gir deg en kort og oversiktlig innføring.
Les mer