Arkitekt / rådgiver

Få totaloversikt med oppdatert informasjon om miljøsertifiseringer, produktspesifikasjoner, regelverk lett tilgjengelig i både prosjekterings-, innkjøps- og bruksfasen.

Totaloversikt

Ved å logge deg inn i vår digitale portal får du hele tiden oppdatert informasjon. Byggeteknisk regelverk, produktspesifikasjoner, paragrafer, miljøkrav, veiledninger og mye mer. Alt oversiktlig presentert og med henvisninger til relevante publikasjoner og veiledninger. Den unike søkemotoren gjør det enkelt å navigere i regelverket, selv fra byggeplassen via mobiltelefonen.

 

 

Norsk Byggevarebase (NOBB) inneholder over 900 000 produkter med dokumentasjon knyttet til varen der dette finnes, som tekniske godkjenninger, sertifikater, monteringsanvisninger og produktbilder. Denne informasjonen kan benyttes i prosjekterings-, innkjøps- og brukssituasjoner hvor man skal dokumentere selve produktet mot eksisterende krav. Med dette verktøyet kan du alltid formidle nødvendig informasjon om både produkter og regelverk raskt og effektivt.

 

Features

  • Effektivisert research, som reduserer tidsbruken
  • Oppdatert grunndata og dokumentasjon, som reduserer avvik og letter hverdagen
  • Alltid oppdaterte regler og forskrifter
  • Komplett og oppdatert informasjon om hele prosjektet, som kan eksporteres og deles
  • Søkbart historisk arkiv tilbake til 1924
  • Varslingstjeneste ved endring i regelverk (behovstilpasset)

“Produktdatabasen rommer over 800 000 produkter med full dokumentasjon knyttet til varen.” 

 

Aktuelt og nyttig

Hva er BREEAM og BREEAM-NOR?

BREEAM-NOR er et ord som stadig dukker opp i byggenæringen, men hva er dette? Hvem bruker det? Hvorfor er det så viktig? Hva kan du gjøre for å dra nytte av dette? Vi gir deg en kort og oversiktlig innføring.
Les mer