Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Stilling ledig: Leder kommersiell utvikling (CSO)

Øyvind Berild
01.10.2019
Til nyetablert stilling i Norsk Byggtjeneste AS søkes kommersiell direktør for produkt- og salgsledelse i byggenæringen.

Stillingen vil ha ansvar for å utvikle nye produkter og tjenester, i tillegg til å lede salgsorganisasjonen i selskapet. Du vil være sentral i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for produktportefølje i Byggtjeneste med fokus utvikling av nye produkter og tjenester for den norske byggenæringen.
  • Ansvar for salg og forretningsutvikling, ledelse av salgsressursene og utvikling av ny salgsstrategi.
  • Delta i ledergruppen, lede egen avdeling og utvikle rollen i henhold til selskapets strategi og muligheter i markedet.
  • Analysere markedsbehovet og konkurransesituasjonen, ta eierskap til eksisterende portefølje av produkter og videreutvikle nye løsninger i tråd med fremtidens markedsbehov.
  • Sikre tett samarbeid med IKT og NOBB avdelingen for å lage fremtidsrettede applikasjoner og tjenester.
  • Presentere løsningene i markedet gjennom markedsaktiviteter og salgsarbeid, bygge relasjoner til sentrale aktører og partnere og bidra til vekst og lønnsomhet på tvers av avdelingene internt.
  • Ansvar for prissetting av produktene og inntektsmodeller for selskapet.
  • Stillingen har budsjett-, personal- og resultatansvar for egen avdeling i tillegg til ansvar for salgsfunksjonen i selskapet.

Kvalifikasjoner:

Aktuelle kandidater har høyere utdannelse og ledererfaring fra kommersiell rolle. Arbeid med salgsledelse, produktutvikling, forretningsutvikling og digitalisering er relevant. God overordnet teknisk innsikt er nødvendig, med interesse for produktutvikling og digitaliseringsarbeid. Du må være god til å kommunisere og bygge relasjoner. Vi ser helst at du har et godt helhetsperspektiv, er kreativ og kan være visjonær og overbevisende. Du må kunne selge inn ideer og konsepter internt i eget selskap, men også kunne synliggjøre mulighetene i markedet. Erfaring og kjennskap til byggenæringen er en fordel.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Arnt Molvig på telefon 934 40 805 i Compass Human Resources.
Søknad med CV sendes snarest via søknadsknappen.

Om arbeidsgiver:

Norsk Byggtjeneste AS er den største leverandøren av produkt- og kunnskapsbasert informasjon mellom aktører i byggenæringen. Selskapet tilrettelegger for effektiv digital transaksjons- og informasjonsutveksling gjennom hele verdikjeden. De har nærmere 30 ansatte, en omsetning på vel 56 mill. kroner og eies av handel og industri i byggenæringen. Kontorer i Stensberggata 27 i Oslo.

TIL TOPPEN